Geld lenen kost geld
Geen Afsluitkosten
 
   
     
 
home > Injectables > Tijdelijke fillers
 

Tijdelijke fillers

Met tijdelijke fillers worden rimpels en plooien in de huid opgevuld. Resultaat is niet van blijvende aard. Afhankelijk van het gebruikte middel zal het effect na 3 tot 15 maanden uitgewerkt zijn. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en is de basis voor veel injectebels. Met een filler wordt wordt een plooi in de huid opgevuld. Bekende middelen zijn o.a. : Esthelis, Visagel, Surgiderm, Rofilan, Radiessie, Restylane, Perlane, Laresse, Juvederm en Evolence. Deze middelen moeten niet worden verward met spierverslappende middelen waarin botulinetoxine, zoals Botox, is verwerkt. Dit zijn geen fillers, maar middelen die de spieren die rimpels veroorzaken tijdelijk uitschakelen.

De kosten van een behandeling met tijdelijke fillers zijn afhankelijk van het gebied de grootte en het gebruikte middel.

Prijzen voor een tijdelijke filler zijn afhankelijk van het gebruikte middel en de hoeveelheid die hiervan nodig is. De prijs per milliliter ( een spuit ) ligt tussen € 150,- en € 600,- Welk middel gebruikt gaat worden en wat de totaalprijs wordt is weer afhankelijk van diepte en plaats van rimpel(s).

Klik hier om uw maximale lening voor een tijdelijke fillers te berekenen.

   
 

xxx
(lokaal tarief)

Maandag t/m Vrijdag
09.00 - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur