Geld lenen kost geld
Geen Afsluitkosten
 
   
     
 
home > Endermologie
 

Endermologie

Er is een techniek om cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder chirurgische ingreep weer in goede vorm te krijgen, Endermologie®

Endermologie is een behandelingsmethode van de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeldoelen zijn o.a. sinaasappelhuid (cellulite), vetophopingen die "vast" zitten en de voor- en nabehandeling bij vetafzuiging. De behandelingen zijn stevig maar pijnloos.

Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en cellulitis die vrijwel verdwenen is. En dat alles dankzij een volkomen natuurlijke non-invasieve methode die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft. Voor de behandeling is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas.

Een complete behandeling bestaat uit 15 tot 20 sessies van 20 tot 30 minuten, waarvoor de totale kosten tussen de € 500,- en € 1.000,- liggen.Klik hier om uw maximale lening voor een endermologie te berekenen.

   
 

xxx
(lokaal tarief)

Maandag t/m Vrijdag
09.00 - 21.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur